Novak Đoković: Još vjerujem u sebe

Piše: Redakcija

Novak Đoković je posljednji put u Srbiji bio prošle godine u novembru, kada je i prvi put njegova kćerka Tara posjetila Beograd. Uživao je u čarima Beograda, pa je tako čim je stigao u Srbiju, otišao s braćom Markom i Đorđem na Kalemegdansku tvrđavu. Iako je došao s porodicom na odmor, nije mogao bez fizičkih treninga, pa je viđen kako trči uz drevne stepenice. Međutim, nisu sve njegove aktivnosti u Beogradu bile u znaku sporta i fizičke rekreacije. Tokom prvomajskih praznika s majkom Dijanom, ocem Srđanom i braćom proveo je slobodno vrijeme u prirodi, s prijateljima koje dugo nije vidio, zabavljao se u jednom restoranu, a sa suprugom Jelenom, koja je naknadno doputovala, izašao je na premijeru filma „Izvan granica realnosti“ u „Kombank dvorani“, piše Story.rs.

Kratko se družio s glavnim glumcem tog filma Milošem Bikovićem, čak su najavili i zajedničku saradnju u budućnosti, a zatim su se Novak i Jelena zaputili ka VIP loži. Njegov otac Srđan očekuje da će Novak nekada živjeti u Srbiji.

– Čime god se bude bavio nakon tenisa, biće uspješan. Vjerujem da će to biti ovdje u Srbiji, jer se najljepše osjeća u svojoj zemlji. Od dvanaeste godine smuca se po svijetu, pa mislim da će se vratiti među svoj narod, koji ga  izuzetno voli. Imat ćemo ovdje naše gnijezdo. Nismo ga pravili na jezeru Komo, nego u svojoj zemlji – kazao je Srđan.

Prema Novakovim reakcijama kada dođe u Srbiju, to nije teško zaključiti.

– Vjerujem u sebe, kao što uvijek i jesam. Zbog toga sam dostigao teniske visine i uspio da ostvarim sve svoje snove. To je suština svega, svih nas, ne samo sportista, da postignemo ono što drugi misle da je nemoguće. Plamen sportske strasti nije utihnuo u meni i trudim se da budem veoma pozitivan. Veoma sam ponosan na sve što sam postigao u životu i nastavit ću da postavljam velike ciljeve, iako sam bio prinuđen da privremeno pomalo smanjim očekivanja – izjavio je Novak koji je prošlog petka napustio Srbiju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti