Zvijezda filma “Vrag nosi Pradu” postao otac

Piše: Redakcija

Glumac Stanley Tucci i supruga Felicity Blunt postali su roditelji prekrasne djevojčice Emillije Giovanni Tucci. Poznati 57-godišnji glumac za magazin People  je izjavio da se nada da će djevojčica imati izgled i mozak svoje majke i jednu od njegovih boljih karakteristika ličnosti.

Slikovni rezultat za stanley tucci and wife

U aprilu je Tucci rekao za UsWeekly-u da se trudio da razmazi svoju suprugu tokom trudnoće i da je bio veoma pažljiv, i udovoljavao njenim željama.

Sretnu vijest za trudnoću par je objavio tek u martu, kada su došli zajedno na jednu premijeru.

Slikovni rezultat za stanley tucci and wife

Tucci i Felicity su se upoznali na snimanju filma ‘Vrag nosi Pradu’ 2006. godine, u kojem je glumila Felicityina sestra, Emily Blunt. U augustu 2012. godine Tucci je otkrio kako su se vjenčali u tajnosti, a nakon samo nekoliko mjeseci ponovno su izmijenili zavjete u Londonu. Vrlo brzo Felicity je ostala trudna te je rodila sina Mattea Olivera, koji danas ima tri godine.

Podsjetimo, Tucci već ima troje djece sa pokojnom suprugom Kate, sina Nicolu Roberta i dvije kćerke Isabelu i Camillu.

Inserti iz poznatog filma: Vrag nosi Pradu

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti