Kate Middleton na meti kritika: Zašto je igračka princa Georgea podigla buru

Piše: Redakcija

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton zbog prefinjenih manira, skromnosti i nepogrešivog modnog ukusa, miljenca je Velike Britanije, ali i cijele planete. Svi se dive načinu na koji se ona ophodi prema svojoj djeci i trude se da slijede njen primjer. Ipak, fotografije nastale na porodičnom izletu u jednom londonskom parku u kojem je s kćerkom Charlotte i sinom Georgeom uživala u prirodi gledajući kako princ William igra polo, izazvale su burne reakcije, i to zbog igračke. Naime, princ George se igrao s dječjim plastičnim pištoljem i mnogima je zasmetalo što mu je princeza to dozvolila.

– Nevjerovatno je da se princ igra pištoljem i nožem na porodičnom izletu.

– Ovo nije šala, neki su ljudi izgubili živote jer su djeca mislila da u rukama imaju igračku, a radilo se o pravom pištolju –  bili su samo neki od komentara. Ipak, bilo je i onih koji su stali na princezinu stranu tvrdivši da je ovo samo bezazlena dječja igra i da nema potrebe dizati tenziju.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti