Anthony Bourdain kremiran u Francuskoj: Isplivali detalji tragičnog kraja poznatog kuhara

Piše: Redakcija

Poznati kuhar Anthony Bourdain kremiran je u Francuskoj, piše Daily Mail. Izvor blizak porodici tvrdi kako će njegov pepeo biti prebačen u Ameriku u petak, a njegov pogreb organizirat će njegova bivša supruga Ottavia.

U isto vrijeme kad je objavljena vijest da je Bourdain kremiran njegova djevojka, glumica Asia Argento na Instagram storyju objavila je pjesmu “Jesus Was a Cross Maker” koju pjeva Judee Sill, djevojka koja je počinila samoubistvo u 35. godini.

Bliski prijatelji slavnog kuhara koji je sebi nprošli petak oduzeo život, uvjereni su kako ga je na taj čin potakla nesretna ljubav. Naime, dok je Bourdain u Francuskoj snimao nove nastavke svog kulinarskog serijala njegova djevojka Asia u Italiji je snimljena u zagrljaju novinara Huga Clementa. Asia Argento jedna je od žrtava poznatog i zloglasnog producenta Harveya Weinsteina.

Tvrde da je bio ludo zaljubljen u nju i ponašao se poput tinejdžera i iako su Asia i Anthnony navodno imali otvorenu vezu, nije se mogao nositi s tim da je ona s drugim muškarcem, prenosi portal Fokus.ba.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti