Bode Miller i trudna supruga skupljaju novac za kćerkinu sahranu i medicinske troškove

Piše: Redakcija

Nezamisliva tragedija pogodila je proteklog vikenda porodicu proslavljenog bivšeg američkog skijaša Bodea Millera – njegova se 19-mjesečna kćerka Emeline utopila u bazenu kod komšija gdje je cijela porodica bila na zabavi. U toku je prikupljanje pomoći za nesretnu porodicu koja u ovom trenutku nema oko 35 hljada dolara potrebnih za medicinske troškove i sahranu.

– Hvala svima za svu ljubav i pomoć, i posebno našim doulama Lindsey Meehleis i Courtney Kellis koje su nam pomogle pronaći podršku koju našaporodica treba tokom ovih neizdrživih dana – napisao je Bode Miller na svom Instagramu pokraj fotografije na kojoj je sa svojom neprežaljenom djevojčicom.

Naime, pomoću platforme za prikupljanje novca GoFundMe dvije su doule, žene koje se brinu za suprugu bivšeg proslavljenog skijaša Morgan Beck tokom trudnoće, potražile su pomoć. Ondje su objavile apel da svi koji mogu doniraju novac za sahranu i troškove medicinske pomoći koji su enormni. Cilj je prikupiti 40.000 dolara i polako se približavaju potrebnoj brojci. Uz objavu stoji napomena da je svaka svota dobrodošla.

Millerovi žive u Kaliforniji u kući vrijednoj 1,9 miliona dolara i ako je za suditi prema apelu za pomoć, skijaš nije sačuvao bogatstvo koje su mu donijeli sportski uspjesi.

Bode Miller je u braku s manekenkom i profesionalnom igračicom odbojke na pijesku od 2012. godine. Tri godine kasnije dobili su sina Edwarda Nasha, a potom i kćerku. Iz prijašnjih veza skijaš ima još dvoje djece, a Miller je na sam Uskrs objavio kako u porodicu stiže još jedna beba.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti