Bogati, lijepi i poželjni: Evropska zlatna mladež osvaja Instagram

Piše: Redakcija

Oni su bogati, lijepi i rado se pojavljuju na društvenim mrežama. Evropska zlatna mladež, posebno potomstvo plemićkih i kraljevskih kuća, obožava Instagram.

Među njima se ističe Princeza Maria-Olympia od Grčke i Danske, ljepotica koja do kraljevskih ceremonija  i ne drži previše. Ona sebe na Instragramu  često pokazuje u vrlo slobodnim izdanjima, piše njemački Stern.

21 – godišnja ljepotica među evropskim princezama  glasi kao IT – GIRL, odnosno „važnija od važnijih“ i poznata je po svom profinjenom ukusu. Ne treba da čudi da ona na Sedmicama mode uvijek sjedi u prvom redu. Bliska je uglednim filmskim krugovima i šuška se da bi u bliskoj budućnosti mogla postati glumica.

Ona studira modu i obožava skupe marke čizama. Njemački mediji pišu kako je lijepa princeza uglavnom kreće po grčkoj obali, gdje se slika za Instragram, pokazujući svoje zategnuto i preplanulo tijelo. Oni koji poznaju evropski kraljevski podmladak kažu da će se za ovu generaciju Instagram – plemića tek čuti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti