Igrač svoj privatni život čuva za sebe: Upoznajte tajnovitu suprugu Mohameda Salaha

Piše: Redakcija

Jedan od najiščekivanijih igrača Svjetskog prvenstva i najbolji nogometaš Evrope, Mohamed Salah, jučer nije zaigrao u utakmici protiv Urugvaja zbog povrede ramena zarađena na finalu Lige prvaka. Napadač Liverpoola utakmicu je odgledao s klupe, a izbornik Egipta Hector Cuper nada se da će biti spreman za sljedeću utakmicu, piše Index.hr.

I dok se o njegovim potezima na terenu naširoko piše, svoj privatni život Salah čuva za sebe. Na njegovom profilu na Instagramu rijetko se mogu vidjeti fotografije njegove porodice.

https://www.youtube.com/watch?v=F7jWrY4E3QU

Ono što je poznato jest da je oženjen s Magi Salah, s kojom je odrastao u istom selu u Egiptu. Vjenčali su se u Ngridu 2013. godine, a u javnost su izašle neke snimke vjenčanja. Kako piše The Sun, Magi je biotehnologinja, a ponekad je se može vidjeti kako s tribina navija za svog supruga.

Oboje su posvećeni vjeri, a Salah se svaki ramazan vraća u rodno selo i s mještanima dijeli dio svog bogatstva.

View this post on Instagram

❤️❤️

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah) on

Imaju jedno dijete, kćer Makku koja je rođena u Londonu 2014. godine. Salah je u to vrijeme igrao za Chelsea.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti