Khloe Kardashian: Tata bi bio ponosan na našeg brata

Piše: Redakcija

Članica Kardashian-Jenner klana, Khloe Kardashian, smatra da bi njihov tata bio ponosan kad bi vidio kako se prema svojoj kćerkici ponaša njen mlađi brat Rob. Naime, Rob je prije 19 mjeseci postao otac malene Dream s bivšom zaručnicom Blac Chynom.

Objavila je na društvenim mrežama kako je Rob isti kao njihov otac Robert, koji je preminuo 2003., i to na mnogo načina – od smisla za humor do načina na koji voli i poštuje svoju porodicu.

https://www.instagram.com/p/Bih6jx8hQ8P/?utm_source=ig_embed

– Tata bi bio zaista ponosan kada bi vidio kako Rob želi implementirati njegove armenijske korijene u Dreamino odrastanje, a i mnogo bi mu značilo kada bi svi unuci bili bliski. Vodio se time da je porodica iznad svega, a na taj način sada i Rob funkcionira – napisala je Khloe.

Mnogo se godina Rob borio s depresijom i poremećajem u prehrani te mu je bilo teško skinuti kilograme. Teško se odricao nezdrave junk hrane te mu niko nije mogao postaviti pravila zdravog hranjenja. No, mnogi smatraju kako je situaciju shvatio izrazito ozbiljnom kada je na svijet došla njegova kćerka te se od tada pokušava popraviti kako bi njoj bio pravi uzor.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti