Meghan se opet oglušila o pravila

Piše: Redakcija

Iako, po nekom od pravila i protokola, sve zvanice, osim same kraljice Elizabete II, na Royal Ascot moraju imati naljepnice s imenom, čega se i prošle godine pridržavala Kate Middleton, ove godine napravljena je iznimka. Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, svoju Givenchy haljinu ostavila je čistu, bez ikakve naljepnice, a mnogi se pitaju koji je razlog tome

Dolazak Meghan Markle, odnosno vojvotkinje od Sussexa, na njen prvi Royal Ascot, pratio se pod povećalom. Ubrzo nakon dolaska, internet su preplavile njene fotografije, a odmah se otkrilo kako je i ovoga puta svoje povjerenje dala Givenchyju, čiju je haljinu nosila.

A isto tako, odmah su se napravile uporedbe s prošlogodišnjim dolaskom njene jetrve Kate Middleton na Royal Ascot, koji je ove godine preskočila zbog rođenja sina, princa Louisa. Ono što je na prvu vidljiva razlika je to da je za razliku od Meghan, Kate Middleton prošle godine na svojoj haljini nosila naljepnicu s imenom.

Time je ponovno napravljena razlika između dviju jetrva, a koji je pravi razlog tome niko ne zna. Pretpostavlja se da je to zbog toga što je vojvotkinja od Sussexa bila u društvu kraljice Elizabete, koja nikada ne nosi naljepnice s imenom, kao i svekrve Camille, odnosno vojvotkinje od Cornwalla.

Naljepnicu s imenom imala je čak i Sophie, grofica od Wessexa, s kojom se Meghan vozila u kočiji. Na kraju se saznalo da je Meghan ipak imala tu naljepnicu, no umjesto da ju je zalijepila na haljinu, kao i svi ostale zvanice, ona ju je odlučila nositi u ruci s Givenchy clutch torbicom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti