Lionel Messi: Od svoje pete godine je znao ko je žena njegovog života

Piše: Redakcija

Svjetski fudbaler Lionel Messi bio je jedan od rijetkih sretnika, koji je još od svoje pete godine znao ko je žena njegovog života. Još kao dječak je upoznao svoju suprugu Antonellu Roccuzzo s kojom je u braku od prošle godine. Poznato je da se njih dvoje poznaju još od malih nogu, a navodno su počeli da se zabavljaju još u vrijeme srednjoškolskih dana.

Neki izvori tvrde da je Messi s devet godina htio da mu ona postane žena, pa joj je često pisao ljubavna pisma. Za razliku od ostalih fudbalera, Messi nikad nije bio zavodnik i nije mijenjao djevojke, a Antonella je prva i jedina žena u njegovom životu. Javnost je Antonellu upoznala 2008. godine, kada je počelo veliko interesovanje za nju, kao ženu koja je zavela najboljeg fudbalera.

Njihova ljubavna priča krunisana je 2012. godine kada su dobili prvog sina Tiaga, a tri godine kasnije rodio se Mateo. Par je ove godine dobio i trećeg sina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti