Susret kraljica stila: Melania Trump i kraljica Letizia u modnom dvoboju

Piše: Redakcija

Španska kraljica Letizia i njen suprug kralj Felipe VI nalaze se u posjeti SAD-u gdje ih je u Bijeloj kući ugostio predsjednički par Donald i Melania Trump.

Kao i obično s velikim je zanimanjem modni svijet pratio šta su sa ovu prigodu odabrale dvije dame koje se redovito nalaze vrlo visoko na popisima najbolje odjevenih žena na svijetu.

Kraljica Letizia i Melania Trump

Odmjeravanje snaga dvije kraljice stila završio je bez pobjednika jer su kraljica Letizia i Melania Trump izgledale besprijekorno.

Lijepa španska kraljica ponovno je pokazala kako ima sjajan osjećaj za stil odlučivši se za ružičastu haljinu koja prati liniju tijela ukrašenu dugmadima, kreaciju s potpisom Michaela Korsa dok je Melania izgledala senzacionalno u zanimljivoj haljini A-kroja bez rukava u kombinaciji sivozelene i bijele.

I prva dama Amerike i njena gošća nosile su raspuštenu kosu, a obje su imale stiletto štikle koje su već postale njihov zaštitni znak.

Kraljica Letizia i Melania Trump

Inače, španski kralj Felipe nalazi se u šestom posjetu SAD-u, no radi se o prvom susretu s Donaldom Trumpom.

Španski kraljevski par u SAD-u će provesti pet dana, a već su posjetili New Orleans i San Antonio povodom obilježavanja 300-godišnjice osnivanja ova dva grada s bogatim španskim nasljeđem.

Nakon susreta u Bijeloj kući, kralj i kraljica u Capitol Hillu susrest će se sa senatorom Mitchom McConnellom, kongresnikom Paulom Ryanom i kongresnicom Nancy Pelosi.

Kraljica Letizia i Melania Trump

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti