Veliko slavlje: Kate Middleton i princ William napokon u prvom planu

Piše: Redakcija

Princ William danas slavi 36. rođendan, a društvene mreže su prepune čestitke budućem kralju.

U Kensingtonskoj palači opet je veselo, a na njihovu adresu pristižu čestitke iz svih krajeva svijeta jer princ William slavi rođendan. Brtianska kraljevska porodica oglasila se i službenom čestitkom na Twitteru. Zahvalili su svima na čestitkama koje stižu i svom princu zaželjeli sve najbolje. Malena Charlotte i George za tatu su već pripremili iznenađenje, koje mu je nesumnjivo draže od svih poklona koji će danas stizati na njegovu adresu.

– Želim potaknuti sve očeve da zastanu na trenutak i pitaju svoju djecu kako su. Porazgovarajte o tome kako vam je u životu i kako se nosite s očinstvom sa svojom suprugom, djevojkom ili prijateljima. I znajte da ako vaša kćer ili sin ikad zatrebaju pomoć, oni će zatrebati i vas, svog oca, ne samo svoju majku – rekao je William jednom prilikom koji je ulogu oca ozbiljno shvatio.

Middleton je prva pučanka u 350 godina koja se udala za princa u najužem nasljednom redu za britansku krunu. Princ William i Kate Middleton su ove godine 29. aprila, proslavili sedmu godišnjicu braka, a krize kod njih nema ni na vidiku. Na svakom službenom putovanju, Kate i William se odlično provode, a njihove bračne vode izgledaju mirno i idilično.

William i Kate dobili su najljepši poklon uoči sedme godišnjice braka – samo sedam dana ranije, vojvotkinja je rodila njihovo treće dijete, sina Louisa Arthura Charlesa, a princ George i princeza Charlotte već su omiljeni članovi kraljevske porodice. Princ William danas slavi 36. rođendan, a društvene mreže su prepune čestitke budućem kralju.

– Moja osnovna životna načela su biti častan, biti svoj, biti pažljiv i brinuti se za druge, a odrastajući sam naučio da se s vlastitom bakom ne treba zezati – rekao je William.

Pročitajte još