Khloe Kardashian će napokon progovoriti o Tristanovom preljubu

Piše: Redakcija

Khloe Kardashian se već dva i po mjeseca ne oglašava na temu o kojoj su svi imali nešto za reći. Tristan Thompson je početkom aprila uhvaćen u preljubu, samo nekoliko dana prije nego je Khloe kardashian rodila njihovu kćerkicu True. 

Khloeini obožavatelji s nestrpljenjem su čekali kako će Khloe reagirati, a sudeći po svemu, ona je košarkašu sve oprostila. Međutim, Khloe bi navodno o skandalu trebala progovoriti u porodičnom reality showu ‘Keeping Up With The Kardashains’. 

– Kardashiani nisu nikad dosad ignorirali nijednu sitauciju koja im se dogodila. Tako da će se i o ovom skandalu sigurno govoriti, samo još ne znaju u kojoj mjeri. Khloe je jedna od izvršnih producentica emisije i njena će biti zadnja po pitanju toga koliko će se materijala na kraju emitirati – otkrio je izvor. 

Tristan je navodno ljut zbog toga što se o preljubu uopće treba govoriti javno, ali Khloe ga je uvjerila da to neće biti velika priča. 

View this post on Instagram

✨ Day 1 of 2018 ✨

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

– Ako se to ne spomene u showu, ljudi će i dalje postavljati pitanja jer Khloe nije ništa na tu temu rekla – kako se osjećala i kroz što je prolazila. Ali uvjerila ga je da neće napraviti ni reći ništa što bi ga moglo povrijediti. To je ionako sada iza nje – dodao je izvor. 

Khloe, Tristan i True su prije nekoliko dana došli iz Clevelanda u Los Angeles, gdje planiraju provesti ljeto.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti