Novosti

Edo Maajka ima novi album

Nakon šestogodišnje pauze i nekoliko albuma koji su djelovali kao autorsko lutanje, Edo se vratio s novim materijalom, piše Index.hr.

Edo s novim albumom Put u plus u ovom trenutku djeluje kao vanzemaljac, “čudak” koji se u svakoj pjesmi trudi prenijeti neki sadržaj i emociju i čini to preko instrumentala koji na trenutke zvuče žešće i uvjerljivije od bilo čega što trenutno postoji na anemičnoj rock sceni koja već dugi niz godina nema oštricu.

Na ovih 11 novih pjesama Edo zaista zvuči kao autor koji je odlučio napraviti veliki stilski zaokret. Instrumenti su zamijenili muzičke podloge provjerenih hip-hop producenata, a Edo je ušao u nešto intimniju tematiku iako ovo posljednje  nikada nije izbjegavao.

Edo se vratio i zvuči svježe i nadahnuto, a jedino je pitanje kako će se to odraziti na samu karijeru.

Naime, kritike su izvrsne, a kritičari Put u plus već nazivaju albumom godine. Međutim, pozitivne kritike ne pune dvorane, ne prodaju albume (ili još važnije, ne donose klikove na YouTubeu) i zapravo nemaju veći značaj od nekoliko stotina lajkova koje će ti tekstovi (najčešće nepročitani) pokupiti nakon što ih izvođači zalijepe na zidove na Fejsu, piše Index.hr.