Alec Baldwin: Očinstvo zna biti izazov

Piše: Redakcija

Iako glumac Alec Baldwin ima 60 godina, izgleda veoma vitalno i pun je energije za djecu. Paparazzi su glumca vidjeli u šetnji ulicama New Yorka s porodicom, a osim što je odlično pratio tempo 26 godina mlađe supruge Hilarije, trenerice fitnessa, bez problema je dvogodišnjeg sina Rafaela nosio na leđima. Par je prije mjesec dana dobio četvrto dijete, Romea, a ponosni su roditelji i jednogodišnjeg Leonarda, te četverogodišnje Carmen. Iz prvog braka s glumicom Kim Basinger, Alec ima 22-godišnju kćerku Ireland.

– Očinstvo zna biti izazov i to zato što su djeca opsjednuta majkama. Kad sam u sobi s djecom, odlično se zabavljamo sve dok ne uđe supruga. Tada me svi napuste. To je tako i tu ne možete ništa napraviti. Moj savjet novim očevima glasi: “Ako je vaša supruga divna majka, cijenite to i uživajte u tome. Divno je imati takvu ženu” – kazao je glumac.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti