Pogledajte fotografije: Kako su Filip i Aleksandra iskopirali kraljevsko vjenčanje

Piše: Redakcija

Još uvijek se priča o vjenčanju sina Bobe Živojinovića, Filipa i mlade pjevačice Aleksandre Prijović. Mnogi ovo vjenčanje nazivaju vjenčanjem godine, a umnogome podsjeća i na kraljevsko vjenčanje koje smo pratili prije nekoliko sedmica.

Vožnja kočijom u kojoj je par stigao na crkveno vjenčanje, podsjećalo je na vožnju princa Harryja i Meghan Markle.

Osim što su imali isti protokol dolaska na vjenčanje, Filip i Aleksandra su nakon vjenčanja napravili nekoliko fotografija s mališanima, koje su nas podsjetile na fotografiju koju su napravili i Meghan Markle i princ Harry s najmlađima. 

Lepa Brena je tokom vjenčanja imala tri odjevne kombinacije, a za čin vjenčanja je izabrala haljinu boje lavande sa šeširom koji je imao perje. Gotovo istu toaletu je nosila i Serena Wiliams na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle.

Nas su ovi detalji podsjetili na kraljevsko vjenčanje, a vas?

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti