Kim Kardashian: Nemam političke ambicije

Piše: Redakcija

Nakon susreta s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom  i rasprave o smanjenju zatvorske kazne za Alice Marie Johnsn, reality zvijezda Kim Kardashian  izjavila je  kako bi se u budućnosti od nje moglo očekivati više političkih aktivnosti. Ipak, ubrzo je promijenila mišljenje o novom zanimanju  i pomaganju drugima jer joj se, kako kaže, “ne sviđaju kancelarije”. 

– Nisam razmišljala o politici, samo sam htjela pomoći ljudima jer znam da mogu i da imam s čim  – priznala je Kim Kardashian  nakon uspješne “intervencije” oko slučaja Alice Marie Johnson  koju je spasila od doživotne zatvorske kazne. 

 – Svi me pitaju hoću li postati političarka, ali ja nemam nikakve političke ambicije. Svidjelo mi se što sam pomogla Alice, ali nije to za mene, ne mogu se zamisliti u kancelariji  – objasnila je Kim. 

Zašto se Kim zainteresovala za Alice u toj mjeri da je  čak povela ličnu kampanju za nju, razgovarala s Trumpom i s njegovim zetom koji je zadužen za zatvorsku reformu, angažovala i  ličnog advokata očito zna samo ona. Alice je bila osuđena jer je radila kao  veza između velikih dilera droge. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti