Senjamin Burić, dvostruko slavlje bh. rukometaša: Ove jeseni stiže nam sin

Piše: Redakcija

Prije nekoliko dana u bračne vode uplovio je Senjamin Burić, bh. rukometni reprezentativac i igrač francuskog HBC „Nantesa“. Vjenčanju su prisustvovali samo najuži članovi porodice i kumovi, a svadbeno slavlje pravit će iduće godine. U Senjaminov i dom njegove izabranice hrvatske rukometašice Sonje Bašić, u septembru će stići i prinova.

– Vjenčanju kod matičara prisustvovali su samo porodica i kumovi. Sljedeće godine pravimo zabavu za sve prijatelje i širu porodicu. Vjenčali smo se u Zagrebu na Markovom trgu u Starogradskoj vijećnici. Kuma je bila Sonjina najbolja prijateljica, rukometašica Andrea Penezić, a moj kum je najbolji prijatelj iz Maglaja Nedžad Smajlagić. U naš dom početkom septembra stiže i prinova. Čekamo malog dječaka da nam dođe i uljepša naše živote. Taj osjećaj je neopisiv. Ovo je najljepše iščekivanje u mom životu – ushićeno je ispričao Burić.

Sve fotografije s vjenčanja kao i cijeli tekst o njihovom životu u Francuskoj te preseljenju naredne godine, čitajte u printanom izdanju magazina “Azra” koji je na kioscima u srijedu 27.juna

 

 

Pročitajte još