NovostiZanimljivosti

Na kakav seks se loži njegov horoskopski znak

Ovan

Ovan ima veliku potrebu za adrenalinom. Najviše voli jutarnji seks, a posebno zadovoljstvo mu pričinjavaju malo grublje igrice. Od mirisa se loži najviše na mošuš.

Bik

Erogena zona ovog horoskopskog znaka predstavlja vrat, tako da ako želite divlji seks znate na koji deo treba da se koncentrišete. Još jedan plus ovog znaka je čokolada. Bikovi uživaju u ovom slatkišu koji je ujedno i jak afrodizijak.

Blizanci

Blizanci obožavaju seks igračke, a što se tiče samog čina uživaju u strastvenom brzom, kao i oralnom seksu.

Rak

Rak uživa u dodirima po stomaku i grudima. Voli seksualne uloge, a idealno mjesto za seks mu je hotelska soba.

Lav

Lav kao i svaki pravi kralj životinja voli dominaciju i strast. Pravi je egzibicionista, uživa u dirty talk-u, grebanju, seksu na mjestima gdje postoji opasnost da ga uhvate… Također uživa i u pohvalama koje mu partner udijeli.

Djevica

Za Djevicu je karakteristična suzdržanost, međutim u krevetu ona pokazuje drugo lice. Najviše voli vezivanje, često koristi povez preko očiju, a lisice su joj na prvom mjestu.

Vaga

Zadnjica predstavlja erogenu zonu ovog znaka. Uz to, Vaga obožava maskiranje u krevetu i igru uloga.

Škorpija

Škorpija nema problem s diskretnošću. On će bez problema pristati na seks na javnom mjestu, voli da isprobava razne stvari, obožava mističnost, tako da ćete ga nerijetko vidjeti i s maskom.

Strijelac

Strijelac je još jedan avanturistički znak. Vrlo lako se odlučuje na seks na javnom mjestu, kao i za bilo koju seksualnu igru.

Jarac

Jarac mašta o seksu na “visini”. Vjerovatno ste pomislili na razne mogućnosti, ali ako želite svom partneru rođenom u ovom znaku da priuštite najveće zadovoljstvo odvedite ga na zimovanje na neku planinu.

Vodolija

Vodolija uživa u dirty talk-u. Često vodi ovakve razgovore i obožava seks preko telefona. Fantazira o trojci i voli da koristi seks igračke.

Ribe

Erogena zona ovog znaka predstavlja stopala. Kada je riječ o samom seksu, ovaj znak obožava da snima svoje seksualne igrice.