Rachel Weisz pokazala trudnički stomak

Piše: Redakcija

Popularna glumica Rachel Weisz s Danielom Craigeom očekuje dijete. Ovu sretnu vijest je podijelila sa svojim fanovima u aprilu, a sada je viđena u javnosti gdje se nazire trudnički stomak.

Već nekoliko sedmica Rachel boravi u New Yorku. Uvijek dotjerana, ni u trudnoći nije zaboravila da prati trendove, a ovih dana je zbog toplijeg vremena uskočila u laganije krojeve i ljetne materijale. Snimljena je u lepršavoj cvjetnoj haljini ispod koje se nazirao stomak, teksas jakni, platnenim bijelim patikama i velikom crvenom kožnom torbom.

– Daniel i ja smo neizmjerno sretni. Uskoro ćemo dobiti dijete. Ne možemo da dočekamo da upoznamo njega ili nju. Pol je još uvijek velika misterija – kazala je nedavno Rachel.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti