Bračna pravila Nicole Kidman: Ne pišite poruke jedno drugom

Piše: Redakcija

Keith Urban i Nicole Kidman znaju formulu za sretan brak

Povodom 12-te godišnjice braka pjevač Keith Urban iskoristio je društvene mreže da supruzi Nicole Kidman uputi slatku i romantičnu poruku. Poruku prati video na kojem Keith svira piano a Nicole pleše.

-12 godina nebeskih sinergirajućih plesova duša. Sretna godišnjica Babygirl! Toliko te volim – napisao je Keith.

Keith Urban je povodom 12-te godišnjice braka s Nicole objavio fotografiju s emotivnom porukom /Foto: Instagram/

Ova emotivna čestitka nije samo raznježila fanove, već i njihove kolege celebrityje; Kelseu Ballerini i Reese Witherspoon, koji su im čestitali na 12 godina braka.

Kidman i Urban su se upoznali 2005., na „G’Day LA“, eventu koji se organizira u čast Australaca. U junu naredne godine su se zaručili. U braku su dobili dvije kćerke; Faith Margaret (7) i Sunday Rose (9). Uvijek su bili otvoreni u pokazivanju svoje ljubavi, bilo da se radi o dodjelama nagrada, red carpetima, nisu se libili razmijeniti strastveni poljubac, i cijelom svijetu pokazati koliko je njihova zajednica stabilna. Ključ opstanka braka je u ljubavi i toleranciji, znaju to reći, a i danas se prepričava jedna njihova izjava u kojoj savjetuju, da ukoliko želite održati svoj odnos, nemojte duže od dvije sedmice provesti odvojeno bez svoje voljene osobe.

Također nisu pristalice slanja poruka, bilo sms-om ili putem društvenih mreža, umjesto toga kažu, parovi bi trebali razgovarati licem u lice, a ako su spriječeni da onda barem razgovaraju telefonom. Slanje poruka za njih nije nimalo lično.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti