Svi su očekivali modni dvoboj: Melania i Rania uskladile outfite

Piše: Redakcija

Američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania ugostili su u Bijeloj kući jordanskog kralja Abdulaha II i njegovu suprugu, kraljicu Raniju. Dugoočekivani susret američke prve dame i jordanske kraljice bio je u centru pažnje, a sve zbog toga što obje važe za svojevrsne ikone stila. Naime, i prva dama i kraljica u svakoj prilici plijene elegancijom i do savršenstva osmišljenim outfitima, zbog čega ih mediji širom  svijeta izdvajaju kao jedne od najbolje odjevenih državnih predstavnica i žena uopšte.

Melania Trump i kraljica Rania

Melania Trump i kraljica Rania

Iako su mediji ovaj susret najavljivali kao modni dvoboj, Melania i Rania su se pojavile modno usklađene, u vrlo sličnim, elegantnim izdanjima zbog kojih se činilo kao da su se dogovorile oko izbora odjeće. Obje su odabrale nježno rozu nijansu od glave do pete, a od modnih kritičara su dobile samo pohvale. 

Melania je nosila jednostavnu pencil haljinu na preklop s potpisom modne kuće Proenza Schouler. Elegantna haljina midi kroja ima i prepoznatljiviji zaštitni znak prve dame, kajiš   kojim začini  gotovo svaku svoju odjevnu kombinaciju i naglasi struk. Skupocjenu haljinu upotpunila je štiklama u istoj nijansi s potpisom brenda Casadei. Lijepa jordanska kraljica za susret u Bijeloj kući odabrala je bluzu dugih rukava i efektne “palazzo  pantalone  u istoj nijansi s potpisom modne kuće Adeam. Za razliku od američke prve dame kraljica Rania svoj je stajling upotpunila malom rozom torbom, kao i  štiklama s potpisom modne kuće Dior.

Melania Trump i kraljica Rania

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti