Britanski tabloidi bruje: Meghan Markle se baš i ne snalazi u Buckinghamskoj palati

Piše: Redakcija

Na britanskom dvoru, ako je vjerovati tabloidima s Otoka, zahuktavaju se stvari između dvije svastike, vojvotkinje Kate i novopečene vojvotkinje Meghan. Piše se da je Kate uvrijeđena ponašanjem supruge princa Harryja te da se osjeća iskorišteno nakon što je godinu dana pomagala Meghan da se uklopi u kraljevsku porodicu. Meghan se, navode mediji, sada potpuno posvetila svom odnosu s kraljicom Elizabetom, a Kate je zanemarila, piše Index.hr.

Koju kraljica više voli?

O toj temi od vjenčanja Meghan i Harryja raspravljaju svi fanovi kraljevske obitelji, a Judi James, stručnjakinja za govor tijela, pokušala je riješiti tu misteriju.

 

-Iako je Kate Middleton prvu službenu dužnost s kraljicom upriličila tek nakon godinu dana braka, vidljivo je da su njih dvije bliske i da su prijateljice. Kate je potpuno opuštena u društvu kraljice, iako pazi na manire. Moguće je da je u pitanju samo iskustvo jer je godinama hodala s Williamom, ali Kate se odmah snašla kao riba u vodi. Na fotografijama njezinog prvog pojavljivanja s kraljicom vidimo da kraljica zasmijava nju, dok je situacija s Meghan obrnuta- kaže James.

-Meghan ne odaje dojam da je kraljicina prijateljica. Ponekad se ponaša kao dijete i vidi se da su njih dvije u odnosu snahe i prasvekrve. Ona se trudi ugoditi kraljici i nije opuštena. Stalno misli na to kako će izgledati u javnosti i ne snalazi se baš najbolje- zaključuje James.

 

Pročitajte još