Zabranjeno pušenje se priprema na Pagu

Piše: Redakcija

Za “Zabranjeno pušenje” ovo ljeto je zaista vrelo – sviraju koncerte po cijeloj regiji, a usporedno s nastupima vrijedno rade i na novom albumu i spotu, koji bi trebao izaći na jesen, piše Index.hr.

Iako prilično iscrpljeni od brojnih obaveza, ne gube entuzijazam, pa i rijetke slobodne trenutke provode zajedno, relaksirajući se na neuobičajen način. Boravak na Jadranu iskoristili su da se okušaju u ronjenju.

-Pred nama je mnogo izazova, a poznato je da uvijek ostavljamo srce na terenu. Zato smo odlučili da formu dovedemo do savršenstva na dubinskim pripremama- kaže Sejo Sekson, frontman Zabranjenog pušenja.

Članovi benda su s porodicama proveli su nekoliko dana na otoku Pagu, ronili i napunili baterije za burne dane koji su pred njima, piše Index.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti