Novosti

Novi i najteži problemi poznatog glumca: Sin Johnnyja Deppa teško bolestan

 

Glumac Johnny Depp i njegova bivša supruga, također glumica, Vanessa Paradis ovih dana prolaze kroz pravu životnu dramu. Naime, kako pišu strani mediji njihov sin Jack teško je bolestan. Ova vijest je dospjela u javnost nakon što je reditelj filma “A Knife In The Heart”, Yann Gonzalez, za franscuski “Public” rekao da je glavna glumica Vanessa Paradis u posljednji čas otkazala dolazak na premijeru filma u Parizu,  jer je primila jako loše vijesti iz bolnice. 

Van Nuys, CA - *EXCLUSIVE* - John Christopher Depp III goes for a stroll on an overcast Saturday. The son of Johnny Depp and Vanessa Paradis looks casual as he chews on gum while walking down the street.
Pictured: John Christopher Depp III
BACKGRID USA 10 JUNE 2017, Image: 336240910, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

 

– Na žalost, Vanessa Paradis nije bila u mogućnosti da nam se pridruži večeras. Odsutna je  zbog ozbiljnih zdravstvenih problema njenog sina  Jacka – rekao je Gonzales. 

Par o ovome nije govorio u javnosti, te za sada nije poznato o kakvim je zdravstvenim problemima riječ. No, ono što je sigurno je da je zdravstveno stanje Jacka samo ulje na vatru u životu njegovih roditelja.  Naime, Vanessa je planirala vjenčanje s novim dečkom Samuelom Benchetritom, a Johnny također nije u najboljoj životnoj fazi, jer je nedavno u intervjuu rekao da je nakon prekida s Amber Heard od jutra do mraka živio na votki i pisao memoare. 

Vanessa i Johnny uz Jacka imaju i  19-godišnju kćerku Lily Rose Depp.

BGUK_1253603 - Various, UNITED KINGDOM - Celebrity social media photos!
Pictured: Johnny Depp
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 373882935, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Vanessa Paradis And Lily Rose Depp Shop On Melrose For Some Shoes in West Hollywood
Pictured: Vanessa Paradis And Lily Rose Depp
<B>Ref: SPL1211346 180116 </B><br />
Picture by: Photographer Group / Splash News<br />
<B>Splash News and Pictures</B><br />
Los Angeles:310-821-2666<br />
New York:212-619-2666<br />
London:870-934-2666<br />
photodesk@splashnews.com<br />
“></p>
</div>
<p> </p>
<div id=