Slađa Allegro: Duplo slavlje novopečene mame

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Slađa Allegro je prije samo dvije sedmice na svijet donijela kćerku Milu, a tim povodom je sinoć u Obrenovcu za prijatelje i kolege organizirala veliko slavlje. Rijetko okupljanje tolikog broja prijatelja Slađa i njen suprug Zoran iskoristili su i za proslavu pjevačicinog rođendana.  

– Dobila sam najljepši poklon za rođendan kada sam 14. juna dobila Milu. Dobra je beba, samo malo nemirna kada je presvlačim i kada je gola. To tatu posebno raduje, jer mu je to pouzdan znak da neće biti starleta. U ovom trenutku ne razmišljam o povratku na posao i nastupima, jer uživam u kćerki – rekla je pjevačica za “Alo”. 

A koliko je posvećena kćerki najbolje govori činjenica da je poznata pjevačica na zabavi ostala samo kratko. 

– Biću samo sat vremena. Moram da se vratim kući zbog Mile, ali će zato tata da proslavi za sve nas – rekla je Slađa. 

A kada je o tati riječ detalj koji je svakako privukao najviše pažnje je Zoranova majica na kojoj je pisalo “Milin stari”. Pogledajte djelić atmosfere s ovog dvostrukog slavlja. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti