Nova kraljevska pravila: Meghan Markle i princ Harry više neće smjeti javno pokazivati emocije

Piše: Redakcija

Princ Harry i Meghan Markle nikada nisu skrivali emocije te koliko se vole. Pogledi, nježni dodiri, držanje za ruke postali su njihov zaštitni znak, ali izgleda da će toga u budućnosti biti sve manje.

Otkako se oženio s Meghan Markle, kraljica Elizabeth II pomno pazi na njegovo ponašanje u javnosti. To posebno dolazi do izražaja kada se pojave u njenom društvu, kao što je bio slučaj u utorak na svečanoj dodjeli nagrada.

 Naime, za razliku od svih svojih izlazaka u javnost sa suprugom Meghan Markle, princ Harry ovogputa se suzdržavao od intimnih gestova koji su inače bili sastavni dio njihovog javnog nastupa. Novopečene supružnike mogli smo da vidimo kako su zajedno ušli u dvoranu, a potom sjeli jedno do drugog, ali bez fizičkih dodira i nježnih gestova i mimike.

Otkriveno je pritom i zašto nikada nećemo vidjeti starijeg brata Williama da se drži za ruke sa svojom suprugom Kate. 

Kako vrijeme prolazi, Harry pokazuje svoje sve ozbiljnije lice člana najmoćnije evropske kraljevske porodice. Takvim uslovima morat će se prilagoditi i Meghan kojoj mnogi pripisuju zasluge što je omekšala mnoge članove kraljevstva svojim slobodnijim pristupom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti