Dakota Johnson i Chris Martin: Njihova ljubav više nije tajna

Piše: Redakcija

Dakota Johnson i Chris Martin dugo su pokušavali svoj privatni život sakriti od medija i javnosti, no izgleda kako su sada odlučili to promijeniti. Naime, par je prije nekoliko dana snimljen u šetnji Malibuom.

Slobodno poslijepodne iskoristili su za šetnju u koju su poveli i ljubimca, a da ljubav između njih cvjeta, dokazuje činjenica da su se sve vrijeme držali za ruku.

– Ovo nije samo avantura. Dobro su se upoznali i super im je. Chris Dakoti šalje svoju muziku jer ga zanima njeno mišljenje – kaže izvor blizak paru.

Medijska nagađanja o novom paru počela su još prošle godine, kada su američka glumica i engleski muzičar viđeni na romantičnoj večeri u Los Angelesu.

Martin i Johnson svoje živote, bez obzira na svjetsku popularnost uspijevaju održati privatnom i još uvijek nisu dali niti jednu izjavu za medije kako bi potvrdili svoj odnos.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti