Robbie Williams: Imam psihički poremećaj, ali slava nije kriva za to

Piše: Redakcija

Britanski pjevač  Robbie Williams je u intervjuu za londonski “Radio 2” priznao kako vjeruje da ima neki psihički poremećaj. 

– Nešto definitivno nedostaje u meni. Ne znam je li to autizam ili Aspergerov  sindrom. Teško je biti u mojoj glavi.  Svaki dan je drugačije, čak i ako radim iste stvari. Nekim danima jednostavno ne mogu ustati iz kreveta i to ne znam objasniti – rekao je pjevač i dodao da je posljednjih godina počeo više cijeniti život, pogotovo otkad su supruga Ayda Field i on dobili kćerku Theodoru i sina Charltona.

View this post on Instagram

Welcome to the gun show 💪 #TBT

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Pjevač je dodao i to da vjeruje da slava nije uzrok takvog stanja. No, to nije sve, Naime, Williams je otkrio i kako ima svojevrsnu opsesiju, te gugla svoje ime i traži negativne komentare o sebi. 

– To je istovremeno prokletstvo i blagoslov, jer stalno čitam kako sam glup i ne znam pjevati, ali to me i tjera dalje. Zbog toga sam danas čovjek kakav jesam – rekao je Robbie.

On je i ranije u intervjuima govorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem, govoreći kako “u glavi ima bolest koja će ga ubiti”. Rekao je i kako je puno puta bio blizu smrti, te je uporedio svoj život pun uspona i padova sa životom pokojnog Georgea Michaela.

Image result for robbie williams with wife

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti