Nakon borbe s alkoholom, depresijom i anksioznošću: Selma Blair ponovo ljubi

Piše: Redakcija

Glumica Selma Blair  prošla je kroz vrlo težak period u svom životu,  o čemu je govorila i za medije, a najteže joj je bilo prije šest godina i to u trenucima kada  je trebala biti najsretnija. Naime, riječ je o njenim prvim mjesecima s bebom.

Studio City, CA - *EXCLUSIVE* Selma Blair kisses her new boyfriend while getting Gelato in Studio City. Selma sits down with her new boyfriend inside Fatamorgana Gelato ice cream shop where the two get up close and personal showing some PDA. Pictured: Selma Blair *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 373847063, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

– Prvo me umorio težak i dug porođaj od kojeg se nisam oporavljala, a nisam znala koga da pitam za pomoć. Niko  mi nije pomagao, samo jedna prijateljica koja bi mi kuhala nedjeljom. Pala sam u depresiju i borila se s anksioznošću. Sjećam se kako sam jednog dana šetala uz dvije sretne mame, a oči su mi bile pune suza dok su se one veselo smijale sa svojom djecom. Onako umorna i depresivna, pitala sam se hoću li ikad biti bolje – rekla je Blair nedavno. 

 Iza nje je i borba s alkoholom kojeg se napokon odrekla prije dvije godine, nakon što je jednom pomiješala tablete i vino i u avionu dobila napad koji je primorao pilota da se spusti. 

No, čini se da je sada u životu slavne glumice sve krenulo nabolje. O tome najbolje govore fotografije koje pokazuju da je  glumica sretno zaljubljena. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti