Novi potez Luke Lazukića: Natašine tajne, račune i fotografije učinit će javnim

Piše: Redakcija

Nakon što je poznatu pjevačicu Natašu Bekvalac pretukao u aprilu ove godine, Luka Lazukić riješio je da joj dodatno zagorča život. Kako pišu srbijanski mediji on će, navodno, pokrenuti sajt na kojem će otkriti sve detalje i pikanterije iz braka sa ženom koja mu je rodila kćerku Katju samo mjesec dana prije nego što je pretukao. 

https://www.instagram.com/p/BkS51oCBa5Z/?hl=en&taken-by=bekvalceva

Lazukić, naime, želi da otkrije sve o njegovom i Natašinom odnosu od peroda kada su se upoznali do nemilog događaja kada ju je u noći između 3. i 14. aprila pretukao. Njegova ideja je da na sajtu objavi sve račune i fotografije kojima će pokazati kako je izgledalo Natašino imanje u Čeneju prije braka i poslije, kao i stan na Dedinju. No, vrhunac njegovog plana je objavljivanje pjevačicinih privatnih fotografija, kao i rubrika na sajtu u kojoj će se Nataša pojaviti u ulozi crne udovice, a on će navesti s kim je ona sve, navodno, bila. 

Fotografije koje je objavio “Blic”

Kako prenose mediji, Lukina ideja je da sajt promovira putem bilborda i drugih promotivnih materijala, a čak je i unajmio čovjeka koji će crtati grafite s njegovim likom s porukom: “Svi smo mi Luka Lazukić”. 

Nataša i Luka će se, nakon nemilog događaja, prvi put sresti na suđenju koje će biti održano 2. jula. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti