Irina Shayk: Fatalna Ruskinja još jednom opravdala status jedne od najljepših žena svijeta

Piše: Redakcija

Fatalna Ruskinja Irina Shayk još jednom je opravdala status jedne od najljepših žena svijeta.

175 centimetara visoka Irina Shayk (32) skinula se u bikini i na rajskim plažama pokazala svoje rajsko tijelo. Iako je u junu prošle godine rodila svoje prvo dijete, djevojčicu kojoj je s partnerom, glumcem Bradleyem Cooperom nazvala Lea De Seina, na njenom tijelu porođaj nije ostavio traga.

Anđelica Victoria’s Secreta nedavno je otkrila kako tijelo drži u odličnoj formi.

– Mrzim tradicionalne kardio treninge, poput trčanja pa sam spas pronašla u jiu-jitsu treninzima, što je japanska metoda samoobrane, a odlična je za spaljivanje kalorija. Taj trening odrađujem četiri puta sedmično, kada sam kući, a kad putujem, uglavnom treniram u hotelskoj sobi. Dosta treniram boks i svaki put iscrpim tijelo do maksimuma. Najčešće radim vježbe za stražnjicu i ruke, a trčanje je za mene prava noćna mora – rekla je Irina.

View this post on Instagram

@tropicofc @angelcandices 💙👙

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

No, kada nije u ulozi zavodnice, i supermodel je poput svake druge žene i majke, a to dokazuju i brojne paparazzo fotografije. S porodicom najviše uživa u opuštenim trenucima kada je njihova mezimica u centru pažnje.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti