Breaking Bad proslavio deseti rođendan

Piše: Redakcija

Breaking Bad prema mnogima je jedna od najboljih serija svih vremena, a od početka njezina prikazivanja prošlo je već deset godina.

Prva sezona Breaking Bada krenula je s emitiranjem 20. januara 2008. godine, a Entertainment Weekly je za jubilarnu godišnjicu okupio cijelu postavu kako bi razveselio fanove serije.

-Bio je to najbolji scenarij koji sam ikad pročitao, ali nigdje u pilotu nije pisalo da će putovanje otići toliko daleko- rekao je Bryan Cranston, koji je dotad bio poznat po ulozi šašavog oca u Malcolmu u sredini, a zatim je transformacijom oduševio poklonike dobre televizije.

-Priča još uvijek traje za mene – kaže Bob Odenkirk, koji je glumio odvjetnika Saula, a koji trenutačno glumi u prequelu Breaking Bada, seriji Better Call Saul, gdje se pojavljuju i neki drugi likovi iz sequela, uključujući Jonathanana Banksa tj. Mikea Ehrmantrauta.

Giancarlo Esposito odnosno Gustavo Fring najviše se promijenio, a s dužom kosom teško ga je i prepoznati. Nakon deset godina Breaking Bad na IMDB-u drži ocjenu 9.5, što je jedna od najbolje ocijenjenih serija svih vremena, piše Index.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti