Naomi Campbell: Oduševila sve na Vouge partyju u Parizu

Piše: Redakcija

Naomi Campbell još je jednom pokazala zašto je dobila nadimak ‘crna pantera’. Bivša manekenka nedavno je proslavila 48 rođendan, a i dalje izgleda kao da ima 20. Campbell je stigla na Vouge party u haljini koja je malo toga prepustila mašti.

Naomi je na event koji je održan u sklopu Sedmice visoke mode stigla u haljini koju je samo nekoliko dana prije na reviji u Parizu predstavila dizajnerica Iris van Herpen u svojoj novoj kolekciji za jesen 2018.

Osim što se radilo o dramatičnom komadu visoke mode s raskošnim volanima i razrađenim detaljima, haljina je manekenki osigurala sve poglede jer otkriva više nego što skriva, pogotovo u području grudi. No samouvjerena Naomi nije izgledala kao da joj smeta što su joj nekoliko puta ispod taktički postavljenih aplikacija provirile bradavice. 

Naomi Campbell

Manekenka je efektnu haljinu iskombinirala s jednako efektnim srebrnim sandalama s mašnom, a nije se suzdržavala ni s nakitom te je, osim prstenja, narukvica i ogrlica, oko vrata stavila i debeli zlatni choker od tkanine.

Kosu je nakovrdžala i crnom olovkom naglasile oči te još jednom dokazala da joj i dalje nema ravne ni među dvostruko mlađim modelima današnjice.

Naomi Campbell

Naomi Campbell

 

Pročitajte još