Šta će se dogoditi s kćerkom Nataše Bekvalac i Luke Lazukića

Piše: Redakcija

Otkako je počelo suđenje Luki Lazukiću, još uvijek zakonitom suprugu Nataše Bekvalac, glavna su tema u medijima. Naime, Lazukić će uraditi sve da dobije Natašu na sudu i da dobije starateljstvo nad kćerkom Katjom. Sve je isplanirao kako bi se izvukao sa što manjom kaznom.

– Luka zna da je Nataši dijete najbitnije, i zato planira da je udari tamo gdje je najslabija. On je u dogovoru sa svojim advokatskim timom došao na ideju da Natašu predstavi kao nepodobnu majku. On se neće libiti da potegne sve što može kako bi je ocrnio. Njegov glavni plan je da dokaže kako je ona šizofrena, i da to potkrijepi svađama koje su imali, tvrdeći da ga je jednom jurila sa šarafcigerom, i da je neurotična. Također se neće libiti da navede njene bivše muževe i momke kao dio njene burne prošlosti samo da bi je diskreditovao kao ženu, a time i kao majku. On je čak došao i na suludu ideju da advokati provjeravaju porez koji Nataša daje državi za nastupe koje ima i tako je obilježje kao nesavjesnog građanina i time je omalovaže i kao roditelja, a jasno je da to nema veze jedno s drugim – kaže izvor za “Story.rs”.

Luka je svoje planove prenosio timu advokata, te je s njima dogovarao kako da to učini na što bolji način.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– On im je rekao da u tužbi koju su spremili protiv nje navedu da mu je jednom razlupala kancelariju zbog ljubomore i da navedu da to ne može da uradi osoba pri čistoj svjesti. On je sve vrijeme potencirao to da budu oprezni na saslušanjima, jer je ona veliki manipulator i žena koja piše scenario svakog svog pojavljivanja. On smatra da je suđenje od prije dva dana bilo otvoreno za javnost samo zato što to njoj odgovara i da se zbog toga pojavila, inače ne bi. Luka je sve vrijeme iznosio salve uvreda na račun još uvijek zakonite supruge i podsmijevao se izlaganju njenog advokatskog tima. Hvalio se da oni neće uspjeti dokazati da ju je tukao, te da snimak abdomena koji ona ima to ne može da dokaže. On je ubijeđen da će u tužbi koju je podnio protiv Nataše uspjeti da joj uzme starateljstvo, a u postupku, gdje je on optuženi, dokaže da ona laže jer je, kako je govorio, patološki lažov i manipulator – kaže izvor.

Šta će se dogoditi s kćerkom Nataše Bekvalac i Luke Lazukić i kome će pripasti starateljstvo nad djevojčicom, ostaje da se vidi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti