Večerom za 19. godišnjicu braka, Beckhamovi demantirali glasine o razvodu

Piše: Redakcija

Iako su u posljednje vrijeme sve glasnija šuškanja o velikoj krizi u braku Victorije i Davida Beckhama, posebno jer žive na dva različita kontinenta – ona u Londonu, a on u Miamiju, supružnici su ušutkali sve objavivši zajedničku fotografiju s romantične večere povodom 19. godišnjice braka.

Fotografiju s večere u Parizu podijelili su na svojim Instagram profilima, demantirajući tako još jednom posljednje glasine o krizi u njihovom braku i naznakama razvoda.

Tokom cijelog dana Victorija je na svom Instagram Storyju objavljivala kratke video klipove – prvo je pokazala srebrne balone napunjene helijem koje su im djeca poklonila, potom buket bijelih ruža, poklon Davidove majke Sandre, dok je na trećoj otkrila kako će na večeri uživati u vinu Château Lafite Rothschilda iz 1990. godine.

– 19 godina…WOW…U ovo doba prije 19 godina bio sam od glave do pete obučen u ljubičasto. Sretna ti godišnjica. Ti si najnevjerovatnija supruga i majka…volim te… – napisao je David Beckham ispod fotografije.

Slikovni rezultat za david and victoria wedding day

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti