Prve nesuglasice u braku: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović se raspravljali na javnom mjestu

Piše: Redakcija

Iako su se prije samo dvije sedmice zakleli na vječnu ljubav, poznata pjevačica Aleksandra Prijović, sada Živojinović, i njen suprug Filip već imaju nesuglasice. Naime, kako prenosi Blic, par je primjećen kako se svađa pred nastup pjevačice te kako uz povišen ton, ne mareći za okolinu, raspravljaju o tome gdje će živjeti. 

https://www.instagram.com/p/BkSv4vXH5Gh/?taken-by=aleksandra.prijovic__fp

Kako su novinari ovog lista saznali od članova obezbjeđenja, koji su stajali u blizini Aleksandre i Filipa, do nesuglasica je došlo jer njih dvoje ne mogu da se dogovore da li će živjeti u Srbiji ili u Miamiju. Naime, Filip, navodno, insistira da na nekoliko mjeseci promijene mjesto boravka i da se odsele iz Srbije u Miami gdje bi život nastavili daleko od porodičnog doma, no, Aleksandrini planovi su malo drugačiji. 

Podsjećamo, Aleksandra i Filip vjenčali su se 21. juna. 

https://www.instagram.com/p/BkUgX4rHAVP/?utm_source=ig_embed

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti