Sunčajte se zdravo

Piše: Redakcija

Niko ne poznaje ljetni ten kao Lancaster koji ove godine slavi 40 godina ljubavne veze sa suncem. Zbog ljepote i zaštite vaše kože, Lancaster-ekspert u zaštiti kože od sunca, osnovan je u Monaku prije 60 godina. Poznat je i posvećen pružanju zaštite od sunca uz istovremeno senzualno uživanje u njegovim čarima. Ta duga, strasna i uspješna priča o suncu počela je 1971. godine. Od tada čarobni Lancaster ten postaje legenda, a brend uživa jedinstvenu reputaciju širom svijeta. Lancaster, kao ekspert za sunce i evropski lider, rano je uvidio potrebu za UVB i UVA filterima koji su još od 1997. godine uvršteni u sve formule. Zatim je 2002. godine istraživački i razvojni centar otišao korak dalje radi postizanja dubinske, još bolje zaštite. Stvoren je dvostruki odbrambeni sistem: UVA/UVB filteri + RPF Complex. Godine 2005., Lancaster predstavlja trostruki odbrambeni sistem, dodajući DNK zaštitu i obnovu, dostupnu u Precious Sun i Mature Skin linijama.

LANCASTER SUN CARE

Comfort Touch Cream Gentle Tan SPF50

Sun Beauty Satin Sheen Oil Fast Tan Optimizer

Oil-Free Milky Spray Sublime Tan

Soothing Moisturizer After Sun

Tan Deepener Tinted Jelly

Comfort Cream Wet Skin Application

COLLISTAR IDRA-ATTIVA FRESH MOISTURIZING GELEE CREAM

Hidratantni vodenasti gel koji se trenutno stapa gaseći žeđ kože, čineći je glatkom i hidratiziranom. Zahvaljujući ekskluzivnom Idro-Attiva ® Complex , koža postaje blistava, matirana i hidratizirana do 72 sata.

COLLISTAR SUN NOURISHING TANNING MOUSSE

Mus za zaštitu od sunca koji se brzo upija i kožu čini svilenkastom, nježnom i gipkom. Hidrira i hrani kožu, čini je elastičnom i podstiče dobijanje preplanule nijanse. Jednostavan za nanošenje i vodootporan, brzo se upija, ne masti garderobu i ne ostavlja bijele tragove.

COLLISTAR CONCENTRATED SUPERTANNING UNGUENT

Vodootporni kremasti balzam, poput marmalade koži lica i tijela pruža tropsku boju. Zahvaljujući specijalnom biokompleksu (Unipertan®) i uljima mrkve i orahove ljuske, u veoma kratkom roku obezbjeđuje intenzivnu preplanulu boju. Prisustvo vitamina E pospješuje borbu protiv slobodnih radikala čime usporava preuranjeno starenje kože usljed pretjeranog izlaganja sunčevim zracima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti