Slavni teniser veoma voli fudbal: Đoković otkrio za koga navija na Mundijalu

Piše: Redakcija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poznat je kao veliki ljubitelj fudbala, a kako je u toku Svjetsko prvenstvo on je otkrio da pokušava da isprati što više mečeva.

Nole, koji se plasirao u treće kolo turnira u Wimbledonu u razgovoru za “Sport klub” rekao je za koga navija na Mundijalu, naravno, od kako nema selekcije Srbije, a shodno tome da nekašnji prvi reket sveta ima mnogo prijatelja u reprezentaciji “vatrenih” nije imao dilemu i poželeo je sreću Hrvatima u daljem pohodu ka osvajanju šampionata.

-Pratim Svjetsko prvenstvo, naravno, doduše, dosta manje od kako je Srbija ispala. Navijam za Hrvatsku, ne znam ko je prvi favorit, ali znam koga bih volio da vidim sa peharom- rekao je Đoković.

Srbin je još ranije pružao podršku Hrvatskoj na ovogodišnjem Mundijalu pa je tako u toku meča “kockastih” i Argentine na svom Instagramu objavio poruku “Napred vatreni”.

Hrvatska večeras od 20 sati igra meč četvtfinala protiv domaćina Rusije, dok Nole danas igra svoj meč trećeg kola protiv Kylea Edmunda.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti