Nevjerovatna opklada: Šta su Beckham i Ibrahimović obećali jedan drugom

Piše: Redakcija

Engleska i Švedska danas od 16 sati u Samari igraju četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Pobjednik tog susreta u polufinalu će igrati s boljim iz dvoboja Rusije i Hrvatske koji se igra u Sočiju od 20 sati.

U najavu utakmice uključile su se i dvije legende, engleska David Beckham i švedska Zlatan Ibrahimović, koji su nekad zajedno igrali u PSG-u. Sve je počelo kad je Zlatan na Twitteru pitao Beckhama:

-Ako Engleska pobijedi vodim te na večeru gdje god želiš u svijetu, a ako Švedska pobijedi ti meni kupiš što god želim u IKEA-i, može?

Naravno, nije trebalo dugo da Beckham odgovori i pošalji novu ponudu.

-Ako Švedska pobijedi, lično te vodim u IKEA-u i kupit ću ti sav namještaj za novi stan u Los Angelesu. No ako Engleska pobijedi moraš doći na Wembley na utakmicu Engleske u dresu naše reprezentacije”, odgovorio je David.

Obje ove poruke objavio je LA Galaxy na svom Twitter profilu uz komentar Sve je dogovoreno, a opkladu je potvrdio i sam Zlatan kratkim komentarom Let’s go!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti