Kylie Jenner iskreno: Znala sam da sam trudna i prije testa

Piše: Redakcija

Megazvijezda nije sklona intervjuima, ali je u vlastitom videu otvoreno pričala o Stormi i promjenama koje je prošla uz trudnoću.

Kylie je tako priznala da je znala da je trudna i prije nego što je uzela test za trudnoću kao i to da je Jordyn bila uz, dok je čekala rezultat testa. 

Zvijezda reality serije Keeping Up With The Kardashian’s otkrila je da prolazi kroz iste stvari kao sve druge majke pa tako tvrdi da joj se struk promijenio, ima strije na grudima, a i bedra su joj veća. 

Grudi su mi tri puta veće, a to mi smeta. Imam strije na grudima, a trbuh i struk mi više nisu isti. Stražnjica mi je veća i bedra su mi veća, ali to je jednostavno promjena. Shvatam da moram malo promijeniti stil jer sve što imam u ormaru mi više ne pristajte – otvoreno je rekla Kylie.

Pričala je i o svojoj kćerki i otkrila kako je Stormi velike usne naslijedila velike usne od oca Travisa Scotta, a priznala je da priželjkivala da Stormi ima velike oči baš kao i ona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti