Vječiti neženja pred brakom: Gerard Butler prvi put živi s djevojkom

Piše: Redakcija

Poznati glumac Gerard Butler  već je četiri godine u vezi s dizajnericom interijera Morgan Brown , a strani mediji tvrde da se par  sprema za brak. Gerard i Morgan će se, navodno, useliti u zajednički stan, a njegovi fanovi pričaju da bi brineti moglo uspjeti ono što nije nijednoj do sada, a to je da vječitog neženju odvede pred oltar. 

Butler je navodno prodao svoj luksuzni stan na Manhattanu u New Yorku pa s dizajnericom već neko vrijeme obilazi tržište nekretnina u potrazi za  novim domom.

Den Of Thieves Premiere - Los Angeles | Autor: Janet Gough/Press Association/PIXSELL

– Između njih dvoje je poprilično ozbiljno. Gerry je prodao svoj stan i sada traži veći u koji će se useliti s Morgan. Već su pogledali nekoliko stanova, a za oko im je zapeo jedan za koji se raspituju kako bi ga mogli preurediti  – otkrio je za Page Six izvor blizak slavnom glumcu.

Brineta i glumac su u vezi su od 2014., a počeli su izlaziti nakon što je on prekinuo s rumunskom  manekenkom Madalinom Gheneom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti