Slavne sestre: One su prijateljice, porodica, a često i žestoka profesionalna konkurencija

Piše: Redakcija

Nema ničega kao što je sestrinska ljubav – niko vas ne može toliko naživcirati kao rođena sestra, ali isto tako nikome nećete tako brzo i lako oprostiti. Sestrinske su veze snažne, a to se često vidi i u celeb svijetu. Nije neobično da se cijele porodice bave showbizzom, pa tako ima puno sestara koje su odabrale isti profesionalni put. Uvijek postoji ona koja je mrvicu uspješnija, ali sestra je sigurno drži čvrsto na zemlji.

Kate i Pippa

Getty Images

Prilično je jasno da je starija Kate ‘jača’ sestra jer se udala za budućeg kralja Engleske, ali ni Pippa nije loše prošla. Ima uspješnu karijeru, prošle godine udala se za dugogodišnjeg dečka, a sad je trudna i rodit će njihovo prvo dijete. Sestre su oduvijek bliske, a razlika između njih je dvije godine pa su tako zajedno izlazile. Najdraže im je ići na Wimbledon jer su obje strastvene obožavateljice i igračice tenisa.

Gigi i Bella

Profimedia

Njih su dvije u kratkom vremenu pokorile modni svijet i postale najplaćenije manekenke. Gigi je od Belle starija dvije godine, a kaže da obožavaju raditi jedna s drugom te da između njih nema nezdrave kompeticije. 
– Sretna sam jer u poslovnom okruženju mogu imati dio kuće. Mi smo jedna drugoj najveće obožavateljice – rekla je Gigi.

Beyonce i Solange

Profimedia

Cijeli svijet otprilike misli:

– Mora da je teško biti Beyonceina sestra, pogotovo ako želiš biti pjevačica.

No, to nije pokolebalo Solange, četiri godine mlađu od svoje megauspješne i popularne sestre da krene u isti posao. Iako su obje pjevačice, imaju potpuno drugačiji put. Solange se probila na svoju ruku, originalnim pjesmama i aranžmanima te ima svoju bazu fanova. Sestre se trude biti bliske i družiti se što više.

Mary-Kate, Ashley i Elizabeth Olsen

Profimedia

Blizanke su svoj dio s glumom odradile dok su odrastale, a onda su krenule u modni biznis. Iako više ne žive u istoj državi, Mary-Kate i Ashley jako su bliske i često se posjećuju. Njihovim stopama krenula je i tri godine mlađa Elizabeth, koja tek kreće u osvajanje Hollywooda, a blizanke joj često daju savjete.

Rooney i Kate Mara

Profimedia

Fun fact: obje sestre imaju isto srednje ime i ono je Rooney. Starija Kate odlučila je koristiti samo prvo ime, dok je mlađa Patricia uzela srednje. Razlika između njih je dvije godine, a kažu kako su se najviše zbližile kad bi im filmovi dobili loše kritike ili kad im ne bi baš išlo u karijeri. 
– Obje bismo bile na audicijama, došle bismo kući i pričale o tom teroru, smijale se… Rijetko kad možeš imati takav odnos sa sestrom – rekla je Kate.

Emily i Zooey Deschanel

Profimedia

‘Bones’ i ‘Nova cura’ su sestre, a Emily je starija tri godine. Priznaju da su sad puno bliže nego kad su bile mlađe, no to je sasvim normalna stvar u sestrinskim odnosima. Također, odmalena su obje voljele glumu, no Emily je planirala biti arhitektica. Razlog je što su njihovi roditelji također cijeli život radili u showbizu pa nijedna nije imala iluzije o glumi kao o glamuroznom poslu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti