Kim Kardashian: Pljačka u Parizu kao trauma za cijeli život

Piše: Redakcija

Reality zvijezda Kim Kardashian (37) počela je više paziti na sebe i porodicu nakon što su joj prije dvije godine ukrali nakit u vrijednosti od 11 miliona dolara u Parizu. Na svakom kvadratnom metru njezinog imanja nalaze se zaštitari. 

U razgovoru s ‘Wealthsimpleom’ otkrila je da joj je to zastrašujuće iskustvo promijenilo pogled na život. Sada više štiti sebe i svoju imovinu. Iako Kim živi na ograđenom posjedu, stražari su ispred njezinog doma i ulaznih vrata po cijele dane. Također, pokušava svoj život držati što privatnijim.

– Naučila sam živjeti u trenutku, kod kuće i sa svojom djecom, porodicom i suprugom – izjavila je Kim, majka North (5), Sainta (2) i šestomjesečne Chicago. 

Među nakitom koji su joj ukrali bio je i ‘Lorraine Schwartz’ zaručnički prsten vrijedan 4.5 miliona dolara, čiju je fotografiju postavila ranije na društvene mreže.

– Kada se zaručiš, želiš objaviti sliku prstena – rekla je Kardashianka i dodala da veličina prstena nije važna, ‘prirodno’ je objaviti fotografiju jer svi to rade.

Na svojoj web stranici Kim je, nakon povratka iz Pariza, napisala da je tamo doživjela ’emotivno iskustvo’ i da su se ona i njen suprug Kanye (41) odlično proveli dok su gledali novu kolekciju ‘Louis Vuittona’, piše 24sata.hr. 

Pročitajte još