Kylie Jenner izvadila filere iz usana: Pogledajte kako izgleda

Piše: Redakcija

Kylie Jenner, koja je zahvaljujući svojim punim usnama napravila cijelo kozmetičko carstvo zbog kojeg je s 20 godina jedna od najbogatijih članica svoje velike porodice, otkrila je da je gotova s filerima. 

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj su fanovi primijetili da ima tanje usne nego inače. Nakon što joj je jedna obožavateljica napisala da izgleda ‘kao stara Kylie, a ne zna zašto’, Jennerica je njoj i svima ostalima rekla da se riješila filera. 

View this post on Instagram

heat wave

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

 

I na Snapchatu je ponosno pokazala nove/stare usne.

View this post on Instagram

kylie got rid of her lip fillers 7/8/18

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Kylie je filere počela ubrizgavati sa 16 godina, no u početku to nije htjela priznati pa je za svoje veće usne ‘okrivljivala’ šminku. Kako su joj usne postajale sve veće i veće, Kylie je 2015. shvatila da više ne može lagati. 

View this post on Instagram

pop up 💋

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

– Imam privremene filere u usnama. Uvijek sam bila nesigurna zbog svojih usana i htjela sam to napraviti. S obzirom da me ljudi uvijek osuđuju, nisam htjela to odmah priznati – rekla je u jednoj epoizodi porodičnpg reality showa. 

Iste je godine pokrenula kompaniju Kylie Cosmetics i počela prodavati sjajila i ruževe za usne. Danas uz to prozvodi i sjene, korektore i rumenila, a njeno poslovno carstvo vrijedi oko 450 miliona dolara. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti