Amel Ćurić postao otac

Piše: Redakcija

Regionalna muzička zvijezda Amel Ćurić jutros je postao otac dječaka Kana. Sa suprugom Jelenom živi najljepši period života. Sreću nisu krili.

– Dođe i taj veličanstveni dan u mom životu. Postao sam otac. Uz Božiju pomoć, moja hrabra supruga Jelena jutros nam je donijela na svijet našeg malog bucmastog frajera od čak 4.1 kilogram. Taj mali frajer se zove Kan i jedva čekam da svi zajedno zapjevamo – napisao je Amel na svom Instagram profilu.

Prije dvije godine, vjerili su se ispred magičnih fontana u Barceloni, što je bio samo uvod u njihovo glamurozno vjenčanje upriličeno godinu kasnije pred 300 zvanica u hotelu „Hills“ u Sarajevu. Mladenci su vodili računa i o najsitnijem detalju, zbog čega je na kraju vjenčana ceremonija dugo bila tema, ne samo u javnim krugovima već i medijima. Ljubav, glamur i sreća mogli su se osjetiti u svakoj minuti čina, koji će supružnicima ostati u nezaboravnom sjećanju. Simbolično, na istom mjestu s Amelom i Jelenom smo se sreli prije tri mjeseca.

Njihova sreća je neizmjerna, postali su roditelji po prvi put.

– Priželjkivali smo i planirali proširiti porodicu odmah nakon vjenčanja, i bili smo neizmjerno sretni kada smo saznali za lijepu vijest. Iako smo živjeli zajedno skoro pa od samog početka veze, oboje smo mnogo sazreli u braku, jer smo našu zajednicu shvatili kao zajednicu za cijeli život. Nekako su se promijenili i odnosi naših porodica, sada smo svi mnogo bliži, zapravo smo postali jedna velika porodica – kazali su svojevremeno za naš magazin.

Pročitajte još