Selenu Gomez nije briga što se Justin Bieber zaručio

Piše: Redakcija

Samo dan nakon što se saznalo da su se Bieber i Baldwin zaručili, fotografi su uhvatili Beiberovu bivšu, Selenu Gomez kako odlazi s prijateljima na plovidbu oko New Yorka. Selena je izgledala opušteno i sretno, iako su mnogi očekivali da joj neće biti drago svejedno što joj je se bivši dečko, s kojim je nekoliko puta već prekidala i mirila se, zaručio s drugom. 

Selena Gomez

Selena je okončala vezu s Justinom uz riječi kako je najbolje da ona i Justin ‘uzmu kratki predah’. Selena navodno želi popraviti odnos s majkom koja ne odobrava njenu vezu s mladim pjevačem jer ne vjeruje da se promijenio. 

Selena Gomez

Podsjetimo, majka pjevačice je u decembru potražila liječničku pomoć u jednoj privatnoj klinici kada je shvatila da se njena kćerka ipak ozbiljno pomirila s problematičnim pjevačem. Sav stres oko turbulentne veze svoje kćerke očigledno je ostavio traga na 41-godišnjoj glumici Mandy Teefey, a kulminacija njihove svađe dogodila se nakon što je majka pokušala kćerki objasniti šta misli o njihovoj pomirbi.

Slikovni rezultat za selena gomez i justin bieber

Justin i Selena

Majka i kćerka nakon toga prestale su pratiti jedna drugu na Instagramu, a Selenina porodica nikako ne može oprostiti pjevaču način na koji su njih dvoje prekinuli prije tri godine. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti