Cristiano Ronaldo uživa na odmoru

Piše: Redakcija

Nakon što je Portugal ispao sa Svjetskog prvenstva, Cristiano je s djevojkom Georginom Rodriguez otišao na odmor. Izbacivanje sa Svjetskog prvenstva nimalo ne muči Cristiana Ronalda.

Umjesto o fudbalu, Ronaldo razmišlja samo o tome kako se dobro odmoriti, i to u najboljem društvu. 

Njegova djevojka Georgina Rodriguez na Instagramu je objavila dvije fotke, a jedna je posebno privukla pažnju. Naime, na fotki se Georgina i Ronaldo ljube dok ga ona istovremeno nečime hrani, a u prvom planu su njegovi isklesani trbušnjaci. Na drugoj fotografiji par pozira s Ronaldovim najstarijim sinom Cristianom Jr. 

Fotke su ubrzo prikupile više od milion lajkova, a mnogi su primijetili da Georgina ne nosi ogromni dijamantni prsten koji je nosila na utakmici Portugala i Maroka. To je odmah potaknulo glasine da se par zaručio, međutim oni još uvijek o tome šute kao zaliveni. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti