Conchita Wurst je ponovo promijenila imidž

Piše: Redakcija

Kontroverzna pjevačica Conchita Wurst, koja je s pjesmom “Rise Like a Phoenix” odnijela pobjedu na Eurosongu 2014. kada je predstavljala svoju državu Austriju, još tada je pažnju plijenila svojim ekscentričnim izgledom. Rođena kao muškarac Thomas Neuwirth, prerušena u ženu s bradom nikoga nije ostavila ravnodušnim pa su se među publikom dugo vodile rasprave o njenom specifičnom imidžu. Kada je na došla na ovogodišnji Life Ball u Beču, rijetki su prepoznali pobjednicu Eurosonga Conchitu Wurst s platinastom kosom i bradom.

Conchita Wurst

Sada je Conchita nastupala na Prideu u Kölnu. I ondje je ponovno pokazala novi-stari imidž. Brada je ponovno crna, no i dalje ima kratku kosu, a ne više dugu crnu.

Conchita Wurst

Conchita Wurst

Conchita Wurst

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti