Ivana Trump: Odmor s bivšim suprugom

Piše: Redakcija
Ivana Trump, najpoznatija je po braku sa sadašnjim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, ali i po vedrom duhu i ljubavi prema glamuru.  Ivana i Donald bili su u braku 15 godina, te dobili troje djece, Ivanku, Erica i Donalda. Osim ovog, Ivana iza sebe ima još tri braka, a čini se da joj je najdraži bivši suprug Italijan Rossano Rubicondi, model i TV ličnost, s kojim redovno odlazi na putovanja. 
 
Tako su ovih dana viđeni u St. Tropezu koji im je jedna od omiljenih destinacija. Naime, paparazzi su Ivanu i manekena uslikali u opuštenoj šetnji, a odjevna kombinacija poznate dame privlačila je poglede. S prozračnom ljetnom haljinom koja nije ni do koljena, Ivana je iskombinirala pregršt detalja u istoj nijansi pa su se baletanke,  torba, kaiš  i ogrlica, odlično uklopili. 

Rossano i Ivana vjenčali su se 2008. godine, nakon 6 godina veze, te su u braku bili manje od godinu dana.

– On želi živjeti u Miamiju i raditi u New Yorku, a moja porodica  i posao nalaze se u New Yorku – govorila je Ivana o njihovom razvodu. 

June 27th, 2018 - Saint Tropez
Ivana Trump and Rossano Rubicondi show us their adorable new yorkshire while enjoying a stroll in Saint Tropez. ****** BYLINE MUST READ : © Spread Pictures ******
****** No Web Usage before agreement ******
******Please hide the children\'s faces prior to the publication******
****** Stricly No Mobile Phone Application or Apps use without our Prior Agreement ******
Enquiries at photo@spreadpictures.com, Image: 376256862, License: Rights-managed, Restrictions: WORLDWIDE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Spread Pictures

Pročitajte još